دکتر محمد هادی ایمانیه در همایش “بازگشت به خود” که در تالار احسان شیراز و با حضور تعدادی از جوانان و نوجوانان گام دوم انقلاب برگزار شد، گفت: وقتی جوانان و نوجوانان را میبینم از انگیزه، نشاط، تلاش، همت و آمادگی ایشان برای توسعه آبادانی کشور، انگیزه، انرژی و توان میگیرم.
استاندار فارس، شناسایی اهداف دشمنان و خنثی کردن آنان را یکی از تدابیر عقلانی دانست و گفت: در مواجهه با برنامهریزی و وقتگذاری دشمنان، نیازمند برنامهریزی، تدبیر و هدفگیری مناسب و صحیح هستیم.
وی مطالعه و مشورت را دو امر مهم در هدفگیریها عنوان کرد و گفت: در زندگی، باید هدفگیری منطقی و عقلانی داشته باشیم. مشخص کردن هدف از روی احساس، ممکن است در مدت کوتاهی، مغایر با انگیزه شود که نتیجهی آن از دست دادن سالهای ارزشمندی از عمر فرد است.
دکتر ایمانیه با تاکید بر اینکه، با هدفگیری صحیح، نیمی از مسیر را طی میکنیم، تصریح کرد: باید راههای رسیدن به هدف مشخص شود. تحقق این مُهِم نیز با برنامهریزی صحیح و مدون میسر است؛هدف را شفاف، دست یافتنی و برنامههای رسیدن به آن را بنویسید.
نماینده عالی دولت در فارس، بر ضرورت توجه جوانان و نوجوانان، به بیانیه گام دوم انقلاب در ترسیم هدفگیریها تاکید کرد و افزود: گستره اطلاعات خود را مطابق با بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی وسیع کنید؛ این مُهِم کمک میکند هدفگیری مناسبی در زندگی فردی، اجتماعی و ملی داشته و در تصمیم گیری های ملی و استانی نقش موثر داشته باشید؛ سهم خود را برای توسعه و پیشرفت استان و کشور ایفا کنید.
وی خطاب به نوجوانان حاضر در برنامه گفت: اعتماد به نفس داشته باشید؛ تک تک شما میتوانید ایران را متحول کنید. به تاریخ و گذشته کشور نگاه کنید، ایران قرنها جلودار حرکت علمی جهان بوده است که بعد از ظهور اسلام اتفاق افتاده و از آن بعنوان سالهای شکوفایی علمی کشور یاد می شود که از دل آن، رازیها، ابوریحانها و ملاصدراهها بیرون آمده است.
استاندار فارس اعتماد به جوانها و امید را حاصل اصلی بیانیه گام دوم دانست و گفت: از دست ندادن فرصت جوان کشور، صیانت از جمعیت، اعتماد به جوانان و ایجاد امید، عمده اهداف بیانیه گام دوم انقلاب است.
معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری فارس نیز در روز دوم این همایش گفت: بازگشت به هویت خود مهم و با ارزش می باشد که هجمه های بسیاری با تمام امکانات، قوای و ترفند های خود در حال انجام می باشد تا نوجوانان و جوانان این مرز و بوم را از هویت ایرانی_اسلامی خود دور کند.
عبدالعلی کریمی در خصوص وظیفهی نوجوانان, مسوولین و مردم ایران در برابر ان اقدامات گفت: ابتدا نوجوانان ایرانی باید به خود بیاید و چرایی هدف و اقدامات دشمن برای تغییر هویت خود را شناسایی کند.
وی با گذری به قبل از سال ۵۷ و نقش پر رنگ جوانان ادامه اداد: آن زمان نوجوانان و جوانان همراه با بزرگان خود انقلاب عظیمی را رقم زدند و بعد آن با جنگ تحمیلی مواجه شدیم که بسیاری از همین قشر با سن و سال های کم ولی با عزمی راسخ و عقیدهی ارزشمند با دشمن مبارزه کردند.
کریمی با یادی از شهدای ۱۳ ساله کشور گفت: حضرت امام خمینی ره با انقلاب خود به نوجوان و جوان ایرانی هویت بخشیده و به آنها اهمیت داده و از آنها در امور به کار گرفته است.
وی افزود: اگر به آن دوران برگردیم، خواهیم فهمید که نوجوانان و جوانان برای حضور در جبهه جنگ و دفاع از کشور سر از پا نمی شناختند.
معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری فارس خطاب به حاضران در این نشست گفت: وقتی که سن شما بودم می دیدم که نوجوانان و جوانان برای اجازه از والدین گریه و زاری می کردند تا از مسؤلین بسیج و سپاه اجازه بگیرند که بتوانند به همراه رزمندگان در جبهه های جنگ حضور داشته باشند. به نظر شما اینها چه کسانی بودند و چه چیزی باعث شد که در ۸ سال جنگ تحمیلی یک وجب از خاک کشور به جنگ دشمن نیفتاد؟
وی ادامه داد: نوجوانان و جوانان ایرانی خود را شناختند و به اهمیت خودشان پی بردند که میتوانند چه کارهایی انجام دهند.
این همایش به همت اداره کل تبلیغات اسلامی استان فارس و دبیرخانه گام دوم انقلاب اسلامی فارس در دو روز و با حضور ١٢٠٠ نوجوان از شهر شیراز صورت پذیرفت.
ثبت دیدگاه