به گزارش روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی استان فارس سرکار خانم حوریه امیری ، مسئول اداره امور بانوان و خانواده این اداره کل در باب اهمیت برگزاری این دوره گفت:
بانوان در وقوع و شکل گیری انقلاب اسلامی ایران به عنوان یک رکن مهم نقش داشته اند، این امر بعد از پیروزی انقلاب نیز پررنگتر از قبل خود را نشان داده است. زیرا دیدگاه امامین انقلاب نسبت به زنان اینگونه است که:
زن بایستی در میدان تلاش و جهاد عمومی و فعالیت های مشروع همگانی و در صحنه مبارزه با دشمن و در زمینه های سازندگی به اشکال گوناگون و در طیف وسیع شرکت و حضور داشته باشد.
زیرا: اسلام زنان را از شرکت در فعالیت های دینی، سیاسی، علمی و فرهنگی منع نمی کند بلکه با رعایت حجاب و حدود اسلامی آن را تشویق نیز می کند.
بر مبنای چنین فرمایشات و رهنمودهای ولیّ فقیه لازم است که در کشور شبکه ای منسجم از بانوان فعال وجود داشته باشد که با اجرای برنامه های ویژه فرهنگی و اجتماعی هر چه بهتر در راه گسترش معارف اصیل اسلامی گام برداشته و از طرف دیگر با کنشگری به موقع خود نقشه های دشمنان ایران اسلامی را خنثی سازند. با تشکیل چنین شبکه ای هیچ گاه حضور نمایان زنان فعال در جبهه انقلاب کمرنگ نمی شود.
به همین منظور با همکاری روسای ادارات تبلیغات اسلامی شهرستانها، یکی از بانوان فعال جهادی شهرستان ها به عنوان رابط اموربانوان به اداره اموربانوان و خانواده اداره کل تبلیغات اسلامی استان فارس معرفی شده و ماموریت های سازمان در استان را پیگیری می نمایند. همچنین این بانوان جمعی دیگر از بانوان را به عنوان ستاد نهضت پیشرفت بانوان تشکیل داده و در تلاشند که با همکاری یکدیگر فعالیت های اثرگذارتری را انجام داده و تا حدممکن از انجام برنامه های موازی و هدر رفتن بودجه و زمان جلوگیری نمایند.
از آنجائیکه بنا به فرموده مقام معظم رهبری:
جامعه فرهنگی باید کار فرهنگی در مورد زنان را در اولویت کارهای خود قرار دهند و با دادن شناخت و آگاهی به قشر زنان، آنان را در برابر تهاجم فرهنگی دشمنان اسلام مقاوم سازند. اداره اموربانوان و خانواده، اولین رویداد توانمندسازی شبکه بانوان تمدن ساز استان فارس را با هدف ارائه آموزش ها و مهارت های مورد نیاز بانوان مسئول اموربانوان و ستاد نهضت برگزار نمود.
مسِول اداره امور بانوان و خانواده تبلیغات اسلامی فارس افزود: این دوره دو روزه با اهداف والای
- توانمند سازی بانوان فعال عرصه فرهنگی در حوزه بانوان و خانواده
- ارائه نظام مسائل فرهنگی و اجتماعی در حوزه بانوان و خانواده
- تعامل در جهت کسب مهارت موثر حل مسئله و عملیاتی کردن راهکارهای به دست آمده
- معرفی ماموریت های اداره اموربانوان و خانواده، ستاد نهضت پیشرفت بانوان، بنیاد ملی نوجوان
- معرفی حضوری افراد شبکه به یکدیگر و ایجاد زمینه های فعالیت متمرکز استانی و استفاده از تجربه های موفق دیگر بانوان برگزار شد.
امیری بیان کرد: مخاطب این دوره استانی مسئولان اموربانوان ادارات تبلیغات اسلامی شهرستان های استان فارس و مسئولان ستاد نهضت پیشرفت بانوان استان فارس با تعداد ۳۳ نفر از کنشگران فعال بودند.
وی افزود :
اساتید این دوره آقایان جعفر زاده، حاجی زاده، قانع، استرحام،
و ارائه دهندگان: خانمها امیری مسئول اموربانوان، پورشیروانی مسئول ستاد نهضت پیشرفت بانوان، محمدزاده مسئول بنیاد ملی نوجوان در استان فارس بودند.
ثبت دیدگاه